Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 201 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Reality k prodeji i pronájmu

Hostěnice RD 4+1, garáž, krb, sauna – rodinný dům

Hostěnice RD 4+1, garáž, krb, sauna – rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu 4+1 s garáží a saunou v klidné obci Hostěnice, v okr. Brno - venkov, ležících pouhých 18 km od Brna. Hledáte místo, kde uniknete ruchu města a budete moci relaxovat v soukromí s rodinou a přáteli? Pak je tento dům určen právě Vám. S celkovou užitnou plochou cca 120 m2 Vás čekají prostorné místnosti zalité denním světlem. Krb v obývacím pokoji dodává interiéru útulnost a teplo domova. Pro dokonalý relax a odpočinek po náročném dni v práci můžete využít saunu. Velkorysý dvůr s udírnou a venkovním krbem je ideální pro letní grilování a posezení s přáteli, to vše v dokonalém soukromí. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a obecní kanalizaci, s možností připojení plynu pro další úsporu energií. Hostěnice se rozkládají v Drahanské vrchovině, na okraji CHKO Moravský kras, samozřejmostí je tedy krásná okolní příroda - lesy, rybníky. Najděte svůj klid v srdci Hostěnic s výbornou dostupností do Brna - autem jste v centru města za pouhých 20 minut. Štítek energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením, Vám moc rádi pomůžeme. Nenechte si utéct tuto jedinečnou příležitost, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

5 900 000 KčProdej / Rodinný / Hostěnice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Moravský Krumlov - Rakšice, RD 3+kk, 80 m², po rekonstrukci, dvorek - rodinný dům

Moravský Krumlov - Rakšice, RD 3+kk, 80 m², po rekonstrukci, dvorek - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásně zrekonstruovaný rodinný dům, který je v těchto dnech připraven otevřít své dveře novým majitelům. Tento domov nabízí ideální kombinaci moderního bydlení a klidné vesnické atmosféry, což činí z něj perfektní místo pro život Vaší rodiny. Klíčové vlastnosti: Dispozice 3+kk - ideální pro menší rodinu nebo pár, který hledá útulné a prakticky řešené bydlení. Kompletní rekonstrukce v roce 2023 až 2024 - vše od střechy po podlahy bylo zrekonstruováno a obnoveno s důrazem na kvalitu a funkčnost. Nová střecha a zateplení a snižuje náklady na vytápění. Moderní vybavení - plynové vytápění s měděnými rozvody, deskové radiátory s termo hlavicemi, nová elektřina a vodovodní systémy. Kvalitní podlahy - odolná plovoucí podlaha a estetická dlažba na verandě a v koupelně. Úložné prostory - využitelná půda nabízí extra místo pro vaše potřeby. Exteriér a okolí: Dvorek s možností vlastního využití - částečně zatravněný a připravený k dalšímu upravení dle vašich představ. Ideální pro relaxaci nebo jako prostor pro děti. Betonová zeď - zajistí soukromí a bezpečí Vašeho nového domova. Součástí ceny je i nová dřevěná brána na dodání čekáme. Rakšice - část města Moravský Krumlov v okrese Znojmo, která se nachází 1,5 kilometru jižně od centra města, kde si užijete harmonii venkovského života, ale zároveň nebudete daleko od města Moravský Krumlov s plnou občanskou vybaveností. Pro rybáře je docházkovou vzdáleností možnost rybaření v řece Rokytné. Nenechte si ujít šanci stát se majiteli tohoto krásného domova. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB uvádí třídu F. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

4 290 000 KčProdej / Rodinný / Moravský Krumlov, okres Znojmochci zjistit více >

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi atraktivní rodinný dům s rozlehlým pozemkem, v srdci jižní Moravy v Brodě nad Dyjí, okr. Břeclav. Vinařská obec leží ve vyhledávané lokalitě na jihozápadním břehu Novomlýnských nádrží asi 15 km severozápadně od Mikulova. Lokalita je vyhledávána pro vinařskou turistiku, s velmi úrodnou půdou a pro nedaleko zbudovaný Aqualand Moravia - ráje vodních atrakcí. Cihlová stavba nabízí možnost bydlení dvou až tří generací. Dům byl zkolaudovaný v roce 1968, nyní nabízí k dispozici obytných 6+1. Ve dvoře se nachází garáž. Předmětem prodeje je také hospodářské stavení, se zastavěnou plochou cca 143 m2, sklep přímo pod domem a jeden venkovní sklep u hospodářských stavení. Rovinatá orná půda o výměře 2.647m2, s překrásným výhledem na Pálavu má v budoucnu velký investiční potenciál. Dům byl postupně rekonstruován - proběhla výměna oken za plastová, výměna dveří, elektrika je v mědi a voda v plastu. Ohřev vody a vytápění zajistí nová instalace tepelného čerpadla a solárních panelů, čímž je zajištěné snižování nákladů na energie. Vjezd autem je jak z uliční strany, tak z obecní cesty ze zadní strany přímo na pozemek. Dům má půdní prostor, který by se dal využít k případnému dobudování další obytné části. K domu náleží prostorný sklep cca 81 m2. Další výhodou je vybudovaná studna na užitkovou vodu. Brod nad Dyjí je středně velkou vinařskou obcí s 500 obyvateli a najdeme ji na pravém břehu řeky Dyje, na jihozápadním břehu vodního díla Nové Mlýny a severozápadním směrem od města Mikulov. Nyní je vyhledávanou rekreační oblastí s využitím cykloturistiky, rybaření a dalších aktivit. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl prozatím dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

info v RKProdej / Rodinný / Brod nad Dyjí, okres Břeclavchci zjistit více >

Uherský Ostroh, RD 9+1, novostavba, užitná plocha 315m2 - rodinný dům

Uherský Ostroh, RD 9+1, novostavba, užitná plocha 315m2 - rodinný dům - Domy Uherské Hradiště

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 9+1 s velkou zahradou v obci Uherský Ostroh. Tento elegantní dům je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Novostavba nabízí v přízemí obývací pokoj propojený s prostornou kuchyní, pracovnu, posilovnu, koupelnu s vanou a toaletou, ateliér či studio, velkou vstupní halu a další toaletu. V patře se nachází 4 velké pokoje, prostorná prádelna, ložnice s terasou a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Užitná plocha nemovitosti je 315 m2. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě tzn. obecní vodovod a kanalizace, plyn a elektřina. K vytápění domu můžete využít nejen plynové podlahové topení ale i stylový krb na tuhá paliva, který je vzduchovody rozveden do všech pokojů v domě. Ohřev vody je také plynový. Na pozemku je i studna. Dům je postaven z pórobetonu Ytong, střecha je pokryta pálenými taškami Tondach. Na dvoře domu se nachází několik hospodářských stavení. Dominantou je velká stodola, dříve využívána jako stáj pro koně, o ploše 133 m2, patrové stavení dříve jako holubník o ploše 66,5 m2 a chlév o ploše 50 m2. Za stájí najdeme prostornou zahradu o ploše 1273m2, na jejímž konci se nachází potok. Tato nemovitost zaručuje i komfort a nadčasový design - příprava na podomítkové elektrické žaluzie, klimatizaci či tepelné čerpadlo, zajistí soukromí a tepelnou úsporu. Okna domu jsou s trojskly. Spotřebiče značky Whirpool slibují kvalitu a spolehlivost, dřevěné podlahy z dubového masivu ve všech pokojích, kvalitní dlažba ve všech ostatních místnostech. V posilovně je gumová podlaha. Dům lze také strategicky rozdělit na dvě bytové jednotky a využít tak jeho potenciál hned pro dvě rodiny. Uherský Ostroh je klidné město v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji, ležící na řece Moravě, pouhých 11 kilometrů od okresního města a 4 kilometry od Veselí nad Moravou. Žije zde přibližně 4300 obyvatel. Ve městě je veškerá občanská vybavenost, školka, škola či zimní stadion. Cena k jednání. PENB uvádí třídu C - úsporná. Nenechte si ujít tuto výjimečnou nabídku. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

info v RKProdej / Rodinný / Uherský Ostroh, okres Uherské Hradištěchci zjistit více >

Znojmo, OV 2+1, 68 m², sklep, dvorek – byt

Znojmo, OV 2+1, 68 m², sklep, dvorek – byt - Byty Znojmo

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v blízkosti centra Znojma. Bytová jednotka o celkové podlahové ploše 68 m² se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu v klidné ulici. Byt se skládá z prostorné předsíně, samostatné kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny s vanou a samostatné toalety. K bytu dále náleží prostorný sklep a ve volném čase je možnost využívat dvorek bytového domu. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G. Jednotka je vybavena etážovým topením s plynovým kotlem, elektrické vedení je v mědi, vodovod v plastu. Velkou výhodou je blízkost autobusového, vlakového nádraží, zastávky městské autobusové zastávky a centra města. Velkou předností bytu je pěkný výhled do okolní zeleně. Parkování je možné u domu. V současné době je byt pronajat na dobu neurčitou, takže nový majitel může pokračovat v pronajímání nebo současnému nájemci smlouvu vypovědět. Znojmo je moravské město v okrese Znojmo a obec s rozšířenou působností v Jihomoravském kraji na levém břehu řeky Dyje, 65 km jihozápadně od Brna a 83 km severozápadně od Vídně. Hranice s Rakouskem probíhá osm kilometrů od města. Na území města žije 33 370 obyvatel. Ve znojemské sídelní aglomeraci včetně přilehlých samostatných obcí žije přes 40 tisíc obyvatel. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

2 700 000 KčProdej / 2+1 / Znojmo, okres Znojmochci zjistit více >

Luleč, RD 4+kk, zahrada – rodinný dům

Luleč, RD 4+kk, zahrada – rodinný dům - Domy Vyškov

Exkluzivně představujeme rodinný dům o dispozici 4+kk nacházející se v obci Luleč nedaleko Vyškova, který v nedávné době prošel celkovou rekonstrukcí. Se zastavěnou plochou 125 m² dům nabízí velkorysý prostor, který je dokonale navržen pro pohodlné bydlení. Přízemí se pyšní vstupní chodbou (21 m²), dvěma pokoji (12 a 13 m²), koupelnou (3 m²), chodbou (7 m²), technickou místností (2,5 m²) a samostatnou toaletou. V patře se nachází další pokoj (12 m²), chodba (12 m²), koupelna (6 m²), samostatná toaleta a hlavně dominanta celého dobu v podobě otevřeného obývacího pokoje s kuchyní (39 m²). K domu náleží zahrada o výměře 226 m², která se svými úpravami čeká na budoucího majitele. Vstup na zahradu vede skrze místnost, ve které je provedena příprava na letní kuchyni. V sousedících prostorech lze vybudovat zimní zahradu a dílnu. Dům je vytápěn elektřinou, nachází se zde ale i krbová kamna s výměníkem. Dům je napojen na kanalizaci a vodovod, nachází se zde i studna s užitkovou vodou. Plynová přípojka je u domu. Pro pohodlné parkování je možnost zakoupit dvojgaráž nacházející se 300 m od domu. V obci je pošta, dětský lékař, potraviny, restaurace a koupaliště. Nejbližší obec s rozšířenou působností je necelých 7 km vzdálený Vyškov. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či domluvení termínu prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

6 490 000 KčProdej / Rodinný / Luleč, okres Vyškovchci zjistit více >

Hrádek u Znojma, byt OV 3+kk, novostavba, 107 m², 2 parkovací stání - byt

Hrádek u Znojma, byt OV 3+kk, novostavba, 107 m², 2 parkovací stání - byt - Byty Znojmo

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu bytu 3+kk se 194 m2 vlastního pozemku a dalším, společným pozemkem v bytovém domě se 3 byty v Hrádku u Znojma. Toužíte po klidu a soukromí, ale zároveň chcete mít vše důležité na dosah? Pak je tento byt přesně pro Vás. Unikátní bydlení na výjimečném místě: Tento byt o velikosti 107,4 m² se nachází v podkroví nově postaveného dvoupatrového domu, který je součástí klidné oblasti s novými domy. Stanete se součástí komunity, kde se snoubí moderní životní styl s pohodou venkovského prostředí. Byt disponuje nejmodernějšími technologiemi - plastová okna s trojskly zajistí vynikající izolaci, podlahové odporové vytápění spolu s klimatizací zaručí příjemnou teplotu po celý rok. K dispozici je také bojler umístěný na chodbě, což je praktické a úsporné řešení. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a má elegantní dlažbu, zatímco v ostatních místnostech najdete moderní vinylové podlahy. Připraveno na Vaše kulinářské kousky - v bytě je připravena instalace kuchyňské linky dle vizualizace s projektem. Můžete si tak sami dokončit kuchyň svých snů, přesně podle Vašich představ a potřeb. Prostor, který roste s Vámi - k bytu náleží dvě parkovací místa na pozemku. Představte si klidné letní večery nebo veselé rodinné pikniky přímo u Vašeho domova. Klidná lokalita s vynikající dostupností - Hrádek u Znojma je idylické místo, které Vám nabídne klid a zároveň skvělou dostupnost do Znojma a okolních oblastí. Ať už hledáte místo pro odpočinek nebo inspirativní prostředí pro Vaši práci z domova, tento byt Vám to všechno může poskytnout. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Byt je připravený na okamžité nastěhování a čeká, až mu dáte osobní nádech a proměníte ho ve svůj domov. Těšíme se na Vaši návštěvu. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. PENB třída B - velmi úsporná. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Kolaudační rozhodnutí bude vydáno cca do měsíce.

4 500 000 KčProdej / 3+kk / Hrádek, okres Znojmochci zjistit více >

Radostice, celoročně obyvatelná chata 3+1, 94 m², zahrada, terasa, bazén – chata

Radostice, celoročně obyvatelná chata 3+1, 94 m², zahrada, terasa, bazén – chata - Domy Brno-venkov

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme celoročně obyvatelnou chatu v klidné části obce Radostice. Chata o dispozici 3+1 je obklopena zelení a je po rozsáhlé rekonstrukci. V přízemí chaty nalezneme samostatnou kuchyni s jídelním stolem, koupelnu s toaletou a chodbu se schodištěm do patra. V patře se nachází dvě samostatné ložnice, z větší z nich se dostaneme na balkon, a velký obývací pokoj se vstupem na velkou venkovní terasu. Na té se kromě velkého posezení nachází gril, venkovní krb, bazén a brouzdaliště pro děti. V chatě dále nalezneme i menší místnost aktuálně využívanou jako sklad, technickou místnost s pračkou a saunu. Během nedávné rekonstrukce byla vyměněna kuchyňská linka, celá koupelna, vyměněny podlahy - v přízemí dlažba, v patře vinyl, celá nemovitost je nově vymalovaná. Před nemovitostí je okrasná zahrada o výměře 420 m², na které je plocha pro parkování, za nemovitostí je velká zahrada s ovocnými stromy o přibližné výměře 730 m². Díky zateplení je nemovitost obyvatelná po celý rok, stejně tak díky dispozici, podlahové ploše a plnohodnotné vybavenosti se dá využívat jako plnohodnotný rodinný dům. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G. Nemovitost lze financovat úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

5 500 000 KčProdej / Chata / Radostice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Přibyslavice, pozemky pro bydlení, 1 475 m², sítě, projekt - pozemek

Přibyslavice, pozemky pro bydlení, 1 475 m², sítě, projekt - pozemek - Pozemky Brno-venkov

Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 1475 m² v malebné obci Přibyslavice. Představte si život na klidném místě, kde máte vše potřebné na dosah ruky. Přibyslavice, s jejich přátelskou atmosférou a bohatou infrastrukturou, jsou ideálním místem pro stavbu vašeho nového domova. Co nabízí pozemek? Prostorná plocha - 1475 m² s šířkou cca 40 m poskytuje dostatek prostoru pro vaši vysněnou stavbu a zároveň nabízí dostatek soukromí. Projekt domu - máme pro vás připravený projekt na moderní bungalov 5+kk, který lze začít stavět ihned po domluvě. Všechny sítě jsou na hranici pozemku. Výhody lokality: Komunitní zařízení - v obci najdete mateřskou školu, knihovnu a sokolovnu s hřištěm a tenisovým kurtem. Zelená energie - Přibyslavice jsou domovem moderní fotovoltaické elektrárny, což podtrhuje ekologický směr obce. Dopravní dostupnost: Jen 5 minut jízdy do Velké Bíteše, 34 km do Brna a 16 km do Náměště nad Oslavou, 5 minut k nájezdu na D1 Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rychlého přístupu k městské infrastruktuře. Představte si, že se probouzíte v domě, který jste si vždy přáli, obklopeni klidem a přírodou, ale přesto blízko města. Přijďte si prohlédnout tento pozemek a začněte plánovat svůj nový život ve Přibyslavicích. Pro další informace a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře.

info v RKProdej / Bydlení / Přibyslavice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Zakřany - RD vícegenerační - 4+kk a 2+1, zahrada, garáž, dílna, bazén - rodinný dům

Zakřany - RD vícegenerační - 4+kk a 2+1, zahrada, garáž, dílna, bazén - rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji tento skvostný rodinný dům o dispozici 4+1 a 2+1 v Zakřanech v okrese Brno - venkov. Hledáte prostorný a moderní dům s dostatkem soukromí, kde si můžete užívat pohodlí a relaxovat? Pak je tento dům ideální volbou. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnuje rozvody elektřiny, nové zdi, sádrokartony, osvětlení, plovoucí podlahy, dveře, kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči, fólie na sklech, novou střechu, zámkovou dlažbu a další. Vysoký standard umožňují také veškeré sítě - plyn, elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Vytápění a příjemné teplo domova i v chladných zimních večerech zajišťuje plynový kondenzační kotel s podlahovým topením v obývacím pokoji a v kuchyni. V horkých letních dnech oceníte klimatizaci. Dispozice domu umožňuje bydlení dvěma generacím, s užitnou plochou 232 m2 nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu. Díky podružným rozvaděčům elektřiny lze dům také využít pro investici nebo kombinaci bydlení s podnikáním. Vzhledem k přítomnosti garáže a dílny je dům vhodný i pro ty, kteří pracují z domova. Zrelaxujte se po náročném dni na terase s pergolou, osvěžte se s drinkem v ruce v bazénu a užijte si zábavu s dětmi na vlastním hřišti, kde se o ně nemusíte bát. Garáž a dostatek dalších parkovacích míst Vám zajistí bezproblémové parkování pro 4 auta. Zakřany leží pouhých 20 km západně od Brna. V obci se nachází mateřská i základní škola, potraviny, restaurace. Široká občanská vybavenost je k dispozici v obci Zbýšov asi 2 km odsud. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Tento dům nabízí vše, co potřebujete pro spokojený rodinný život, proto neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky.

9 990 000 KčProdej / Vícegenerační / Zakřany, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Vojkovice, zahrada s vinicí, 2.112m2, oplocená, klidná lokalita - pozemek

Vojkovice, zahrada s vinicí, 2.112m2, oplocená, klidná lokalita - pozemek - Pozemky Brno-venkov

Exkluzivně Vám představujeme kouzelné místo pro milovníky přírody a klidu. Naše nabídka zahrnuje rozlehlou zahradu o rozloze 2112 m² s chatkou, která se nachází ve vyhledávané lokalitě Vojkovice u Židlochovic. Tento pozemek nabízí nejen prostor pro odpočinek, ale i široké spektrum možností pro pěstování vlastních plodin. Rozloha: 2112 m², šířka cca 17,8 m, délka cca 118 m. Oplocení: Pozemek je oplocen funkčním drátěným plotem s uzamykatelnou bránou, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Zeleň: Na pozemku se nachází více než 100 stromů, drobného ovoce a část vinice, což přispívá k příjemnému mikroklimatu a poskytuje čerstvé ovoce přímo z vlastní zahrady. Chatka na pozemku disponuje kuchyňkou, ideální pro víkendové pobyty nebo jako útočiště během zahradnických prací. Výhodou je celoroční voda. Lokalita: Nemovitost se nachází v dosahu pěší procházky - cca 80m od vlakové zastávky, což usnadňuje přístup k veřejné dopravě. Vojkovice jsou cca 10min vzdálené od Brna vlakem. Pro koho je zahrada vhodná? Pro příznivce klidu a soukromí, kteří hledají místo pro relaxaci a odpočinek od hektického života. Zahradníky a vinaře, kteří chtějí rozvíjet své dovednosti a využít připravenou vinici. Rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a stimulující prostředí pro své potomky. Investujte do svého snu o klidném životě blízko přírody. Nechte se inspirovat prostředím, které kombinuje pohodlí s přírodní krásou. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku. S financováním pozemku Vám rádi pomůžeme.

2 112 000 KčProdej / Zahrada / Vojkovice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 201

TOPlist