Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 204 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Reality k prodeji i pronájmu

Vojkovice, zahrada s vinicí, 2.112m2, oplocená, klidná lokalita - pozemek

Vojkovice, zahrada s vinicí, 2.112m2, oplocená, klidná lokalita - pozemek - Pozemky Brno-venkov

Exkluzivně Vám představujeme kouzelné místo pro milovníky přírody a klidu. Naše nabídka zahrnuje rozlehlou zahradu o rozloze 2112 m² s chatkou, která se nachází ve vyhledávané lokalitě Vojkovice u Židlochovic. Tento pozemek nabízí nejen prostor pro odpočinek, ale i široké spektrum možností pro pěstování vlastních plodin. Rozloha: 2112 m², šířka cca 17,8 m, délka cca 118 m. Oplocení: Pozemek je oplocen funkčním drátěným plotem s uzamykatelnou bránou, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Zeleň: Na pozemku se nachází více než 100 stromů, drobného ovoce a část vinice, což přispívá k příjemnému mikroklimatu a poskytuje čerstvé ovoce přímo z vlastní zahrady. Chatka na pozemku disponuje kuchyňkou, ideální pro víkendové pobyty nebo jako útočiště během zahradnických prací. Výhodou je celoroční voda. Lokalita: Nemovitost se nachází v dosahu pěší procházky - cca 80m od vlakové zastávky, což usnadňuje přístup k veřejné dopravě. Vojkovice jsou cca 10min vzdálené od Brna vlakem. Pro koho je zahrada vhodná? Pro příznivce klidu a soukromí, kteří hledají místo pro relaxaci a odpočinek od hektického života. Zahradníky a vinaře, kteří chtějí rozvíjet své dovednosti a využít připravenou vinici. Rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a stimulující prostředí pro své potomky. Investujte do svého snu o klidném životě blízko přírody. Nechte se inspirovat prostředím, které kombinuje pohodlí s přírodní krásou. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku. S financováním pozemku Vám rádi pomůžeme.

1 860 000 KčProdej / Zahrada / Vojkovice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Jihlava, RD 6+2, příležitost k investici či podnikání - komerce

Jihlava, RD 6+2, příležitost k investici či podnikání - komerce - Komerční Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi jedinečnou investiční příležitost. Dům je vhodný pro pronájem či k podnikání jako zubní nebo veterinární klinika, případně kombinace vlastního bydlení a podnikání. Nemovitost leží na rozhraní rezidenční a industriální zóny města. Dva samostatně přístupné byty 3+1 nabízí dostatek prostoru pro vaše pohodlí. Užijte si velké obývací místnosti. Zrekonstruované zděné jádro: samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC bez nutnosti dalších investic. "Zelené" bydlení -s vlastní studnou na užitkovou vodu a dva úsporné plynovým kondenzační kotle Bosch, šetříte nejen peněženku, ale i životní prostředí. Soukromí a klid - v domě jsou pouze dvě bytové jednotky a každá má vlastní boční přístup do bytu, což zaručuje klid a soukromí. Zahrada a další výhody - k bytu patří polovina zahrady o rozloze 311 m² se skleníkem a zahrádkářskou chatkou, ideální pro relaxaci nebo pěstování vlastních plodin. Další specifikace: Parkování - Součástí je i garáž a další parkovací místo před garáží. Úpravy dle vlastních představ - oba byty jsou hned k nastěhování, ale jsou připraveny na další investice do modernizace či dokončení. Díky tomu můžete prostor přizpůsobit přesně podle svých představ a potřeb. Pro lepší představu Vám přinášíme i vizualizace. Příslušenství - k nemovitosti náleží také dvě dílny, která je ideální pro hobby nebo úložný prostor, dřevník, garáž a sklep pod částí přízemního bytu. Neváhejte, domluvte si prohlídku a přesvědčte se na vlastní oči o kouzlu této zajímavé nemovitosti. Pro další informace a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.

8 500 000 KčProdej / Ubytování / Jihlava, okres Jihlavachci zjistit více >

Moravský Krumlov - Rakšice, RD 3+kk, 80 m², po rekonstrukci, dvorek 245 m2- rodinný dům

Moravský Krumlov - Rakšice, RD 3+kk, 80 m², po rekonstrukci, dvorek 245 m2- rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásně zrekonstruovaný rodinný dům, který je v těchto dnech připraven otevřít své dveře novým majitelům. Tento domov nabízí ideální kombinaci moderního bydlení a klidné vesnické atmosféry, což činí z něj perfektní místo pro život Vaší rodiny. Klíčové vlastnosti: Dispozice 3+kk - ideální pro menší rodinu nebo pár, který hledá útulné a prakticky řešené bydlení. Kompletní rekonstrukce v roce 2023 až 2024 - vše od střechy po podlahy bylo zrekonstruováno a obnoveno s důrazem na kvalitu a funkčnost. Pro lepší představu o možném budoucím stavu nemovitosti jsou přiložené vizualizace jednotlivých místností. Nová střecha a zateplení a snižuje náklady na vytápění. Moderní vybavení - plynové vytápění s měděnými rozvody, deskové radiátory s termo hlavicemi, nová elektřina a vodovodní systémy. Kvalitní podlahy - odolná plovoucí podlaha a estetická dlažba na verandě a v koupelně. Úložné prostory - využitelná půda nabízí extra místo pro vaše potřeby. Exteriér a okolí: Dvorek s možností vlastního využití - částečně zatravněný a připravený k dalšímu upravení dle vašich představ. Ideální pro relaxaci nebo jako prostor pro děti. Betonová zeď - zajistí soukromí a bezpečí Vašeho nového domova. Součástí ceny je i nová dřevěná brána na dodání čekáme. Rakšice - část města Moravský Krumlov v okrese Znojmo, která se nachází 1,5 kilometru jižně od centra města, kde si užijete harmonii venkovského života, ale zároveň nebudete daleko od města Moravský Krumlov s plnou občanskou vybaveností. Pro rybáře je docházkovou vzdáleností možnost rybaření v řece Rokytné. Nenechte si ujít šanci stát se majiteli tohoto krásného domova. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB uvádí třídu F. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

3 990 000 KčProdej / Rodinný / Moravský Krumlov, okres Znojmochci zjistit více >

Vrbno pod Pradědem - Železná - RD 5+1, garáž, zahrada – rodinný dům

Vrbno pod Pradědem - Železná - RD 5+1, garáž, zahrada – rodinný dům - Domy Bruntál

Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu s garáží a velkou zahradou ve Vrbně pod Pradědem - Železné. Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají útočiště od stresu a shonu městského života. Můžete si zde užívat pohodu a soukromí, zatímco budete obklopeni krásnou jesenickou přírodou, a to vše v bezprostřední blízkosti lesa. Představte si rána, kdy se probouzíte s výhledem na hory, dny plné aktivit na čerstvém vzduchu a večery strávené u krbu s rodinou. Klid poskytuje velká zahrada, na kterou je jedinečný výhled z terasy. Dům se skládá z nadzemního podlaží o dispozici 5+1 a suterénu se vstupem do zahrady. V suterénu se nachází garáž a kotelna. Velkou část sklepních prostor lze přetvořit na volnočasovou místnost s vnitřním posezením, hernou či saunou. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně obecní kanalizace a plynu. Tento dům je perfektní ať už hledáte nový domov pro svou rodinu nebo chytrou investici se stabilní návratností. Oblast je ideální jak pro milovníky letního, tak i zimního sportu. V okolí se nachází množství tras pro cykloturistiku, pěší turistiku, sjezdové i běžecké lyžování. Ve Vrbně se nachází také singletrail (modrý, červený a černý) a další moderní traily v Malé Morávce - Kopřivná a v Karlově. PENB uvádí třídu F. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného rodinného domu. Využijte jedinečné příležitosti a vytvořte si místo pro svou rodinu nebo skvělou investici do budoucnosti.

5 000 000 KčProdej / Rodinný / Vrbno pod Pradědem, okres Bruntálchci zjistit více >

Polná u Jihlavy, byt 3+1, 70,6m2, balkón, sklepní prostor - byt

Polná u Jihlavy, byt 3+1, 70,6m2, balkón, sklepní prostor - byt - Byty Jihlava

Hledáte bydlení do 20 km od Jihlavy, Havlíčkova Brodu či Žďáru nad Sázavou? Upřednostňujete menší bytový dům s rodinnou atmosférou? Potřebujete dostatek úložných prostor? Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 o podlahové ploše 70,6 m² v zatepleném domě s novou střechou, dvěma sklepními prostory náležejícími k bytu, společnou kolárnou, sušárnou a prádelnou, ve které si pro zábavu můžete i dnes vyvařit prádlo v hrnci a vyprat oblečení pěkně postaru. Z předsíně je přístup na WC, do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje s balkonem, ze kterého vedou dveře do obou ložnic. Do větší z ložnic je pak přístup také z kuchyně. Obě ložnice a kuchyně jsou orientovány na sever, obývací pokoj s balkonem na jih. Vytápění je zajištěno plynovými vafkami v každém z pokojů. Byt je připraven ihned k nastěhování, avšak jistě by mu slušela modernizace podle Vašich potřeb a možností. Polná je město na východě Čech v kraji Vysočina, v okrese Jihlava, 14 km severovýchodně od Jihlavy, 17 km jihovýchodně od Havlíčkova Brodu, 20 km jihozápadně od Žďáru nad Sázavou a 35 km severozápadně od Třebíče. Žije zde přibližně 5 200 obyvatel. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Najdeme zde základní občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB nebyl zatím dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Zavolejte si o prohlídku již dnes a přijďte nasát kouzlo bydlení v klidné části Polné.

3 700 000 KčProdej / 3+1 / Polná, okres Jihlavachci zjistit více >

Hostěradice - Chlupice, novostavba RD 4+kk, zahrada, terasa, garáž, klimatizace - rodinný dům

Hostěradice - Chlupice, novostavba RD 4+kk, zahrada, terasa, garáž, klimatizace - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu v klidné obci Chlupice u Znojma, která splní všechny Vaše představy o moderním bydlení. Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem moderní novostavby rodinného domu 4+kk s užitnou plochou 105 m², situovanou v malebné oblasti Hostěradice - Chlupice, nedaleko Znojma. Tento jednopodlažní, samostatně stojící dřevostavba nabízí komfort, útulnost a špičkovou energetickou účinnost zařazenou do třídy B. Klíčové vlastnosti: Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní poskytuje ideální prostor pro vaše rodinné a společenské chvíle. Kuchyně je vybavena praktickou kuchyňskou linkou a spíží, která uspokojí potřeby každého kuchaře. Klimatizace zajišťuje komfortní teplotu během celého roku, ať už potřebujete ochladit v horkých letních dnech nebo příjemně zahřát v zimním období. Tepelný komfort zajišťuje také podlahové topení v celém domě. Terasa o rozloze 15,6 m² s částečným zastřešením a kvalitní betonovou dlažbou nabízí skvělé místo pro odpočinek na čerstvém vzduchu. Praktické rozložení místností zahrnuje kromě společenského prostoru také samostatnou ložnici, dva další pokoje a dvě toalety s koupelnou. Garáž a průjezd na levé straně domu poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo. Bezpečnostní prvky jakými jsou požární hlásič a kompletní oplocení pozemku zajišťují vaši bezpečnost a soukromí. Další výhody jako retenční nádrž na dešťovou vodu a pochozí půda s úložnými prostory zdůrazňují praktičnost této nemovitosti. Obec Hostěradice se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 1 600 obyvatel. Přijďte si prohlédnout tento krásný dům, který může být brzy vaším novým domovem. Nečekejte, až Vám tuto příležitost někdo převezme. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte a kontaktujte realitní makléřku. Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.

7 300 000 KčProdej / Rodinný / Hostěradice, okres Znojmochci zjistit více >

Švábenice, RD 4+1, narušená statika, po kompletní rekonstrukci se zachováním dobového charakteru – rodinný dům

Švábenice, RD 4+1, narušená statika, po kompletní rekonstrukci se zachováním dobového charakteru – rodinný dům - Domy Vyškov

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji unikátní dům o dispozici 4+1, který je umístěn v klidné části obce Švábenice. Vzhledem k dobovému stylu je dům ideální spíše k rekreačním účelům jako chalupa než ke každodenní bydlení. Přibližně před patnácti lety došlo ke kompletní rekonstrukci celého domu včetně střechy tak, aby byl zachován původní ráz a genius loci. Dům a místnosti vypadají jako původní, ale vše je nové (elektřina v mědi, nové rozvody topení včetně plynového kotle, odpady, podlahy, stěny, repasovaná okna, střecha). Můžete si užívat standardy moderního bydlení včetně myčky v kuchyni a zároveň vnímat atmosféru více než stoletého domu (a to nejen když si zapálíte oheň v původních kachlových kamnech). Přes dvůr se dostanete na zahradu, která má 309 m2 a nabízí dostatečný prostor pro odpočinek i drobné zahradničení. Dům je napojen na obecní kanalizaci a samozřejmostí je i připojení na vodovodní řád. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. Městys Švábenice se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 1.000 obyvatel a nabízí adekvátní občanskou vybavenost – ZŠ a MŠ, obchod, restauraci, knihovnu, poštu, městský úřad. Spojení s většími městy je zajištěno autobusem, v Brně jste autem cca za 30 minut. Přijďte se přesvědčit o kráse a jedinečnosti této nemovitosti a zjistit, zdali je vhodná právě pro Vás. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

2 350 000 KčProdej / Rodinný / Švábenice, okres Vyškovchci zjistit více >

Jihlava, RD 6+2 dvougenerační, zahrada, sklep, garáž, dílny - rodinný dům

Jihlava, RD 6+2 dvougenerační, zahrada, sklep, garáž, dílny - rodinný dům - Domy Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi jedinečnou příležitost stát se majitelem dvoupodlažního rodinného domu v klidné části Jihlavy, na ulici Humpolecká. Proč zvolit právě tento dům? Je mnoho způsobů jeho využití jak pro nezávislé bydlení dvou rodin ať už příbuzných nebo přátel. Prostor a pohodlí: Dva samostatně přístupné byty 3+1 nabízí dostatek prostoru pro vaše pohodlí. Užijte si velké obývací místnosti a komfortně velké ložnice. Zrekonstruované zděné jádro: samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC bez nutnosti dalších investic. "Zelené" bydlení: S vlastní studnou na užitkovou vodu a dva úsporné plynovým kondenzační kotle Bosch, šetříte nejen peněženku, ale i životní prostředí. Soukromí a klid: V domě jsou pouze dvě bytové jednotky a každá má vlastní boční přístup do bytu, což zaručuje klid a soukromí. Zahrada a další výhody: K bytu patří polovina zahrady o rozloze 311 m² se skleníkem a zahrádkářskou chatkou, ideální pro relaxaci nebo pěstování vlastních plodin. Další specifikace: Parkování: Součástí je i garáž a další parkovací místo před garáží. Úpravy dle vlastních představ: oba byty jsou hned k nastěhování, ale jsou připraveny na další investice do modernizace či dokončení. Díky tomu můžete prostor přizpůsobit přesně podle svých představ a potřeb. Pro lepší představu Vám přinášíme i vizualizace. Příslušenství: K nemovitosti náleží také dvě dílny, která je ideální pro hobby nebo úložný prostor, dřevník, garáž a sklep pod částí přízemního bytu. Neváhejte, domluvte si prohlídku a přesvědčte se na vlastní oči o kouzlu této zajímavé nemovitosti. Pro další informace a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

8 500 000 KčProdej / Vícegenerační / Jihlava, okres Jihlavachci zjistit více >

Jevišovka, komerční pozemek 1933m2, hala k rekonstrukci, všestranné využití k podnikání - komerce

Jevišovka, komerční pozemek 1933m2, hala k rekonstrukci, všestranné využití k podnikání - komerce - Komerční Břeclav

Nabízíme Vám ke koupi komerční pozemek o výměře 1933m2 v obci Jevišovka okr. Břeclav. Můžete zde využít stávající stavbu o rozměru 347 m2 pro vlastní podnikání, také lze postavit novou halu či budovu, podle platného územního plánu o zastavitelnosti až 60% z celkové rozlohy pozemku. Výhodou je, že si můžete zvolit pro výstavbu budovy rovnou střechu do výšky 9 m nebo sedlovou střechu do špičky hřebenáče 12 m. Na střechu budovy a na zpevněné části pozemku možné instalovat solární panely. Využití pozemku a budovy je ke komerčním účelům: skladování, výrobní průmysl, servis automobilů, dřevovýroba, kovošrot, pro zemědělské účely, atd. Nově zařízený odběr elektřiny 3x160A s příkonem 100 KW. V současné době je připojeno krátkodobé 3x32A, který lze změnit kdykoliv na větší odběr až 3x160A dle účelu podnikání. Pokud by jste chtěli budovu demolovat, tak majitel po domluvě vám ji odstraní. Na pozemku je studna v hloubce 8 m. Jímka o 6 m3 a retenční nádrž na užitkovou vodu ze střechy. Obec Jevišovka se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Obcí protéká stejnojmenná řeka, která se zde vlévá do Dyje. V obci žije 676 obyvatel. Jedná se o vinařskou obec v Mikulovské vinařské podoblasti. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

2 100 000 KčProdej / Sklady / Jevišovka, okres Břeclavchci zjistit více >

Nedvědice, výrobní areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, výrobní areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko Tišnova a Bystřice nad Pernštejnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudované v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a funkční biologické čističky. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb, ale i k dalšímu výrobnímu využití. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení včetně bytu pro zaměstnance. Hala je zateplena 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

24 990 000 KčProdej / Výroba / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 204

TOPlist