Hlavní stránka » Vyhledávání v nabídce

Reality k prodeji i pronájmu

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o. Vám aktuálně nabízí nemovitosti v počtu 202 aktuálních inzerátů. Nabízíme k prodeji i pronájmu nemovitosti v okresech Brno, Blansko, Vyškov, Znojmo a dalších lokalitách jihomoravského kraje. Můžete si být jisti, že nemovitosti k prodeji i pronájmu v naší nabídce jsou vždy aktuální. Proto neváhejte kontaktovat naše makléře a domluvte si prohlídku Vámi vybrané nemovitosti. Nejvíce si zakládáme na DOBRÉ POVĚSTI, a proto našim klientům standardně nabízíme nejvýhodnější koupi či pronájem a nejbezpečnější právní servis, který pro naše klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář.

Typ nabídky

Druh nemovitosti




Reality k prodeji i pronájmu

Hevlín, novostavba RD 4+kk, 132 m², podlahové topení, zahrada - rodinný dům

Hevlín, novostavba RD 4+kk, 132 m², podlahové topení, zahrada - rodinný dům - Domy Znojmo

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli luxusního domu v idylickém prostředí na kraji Hevlína. Tato novostavba s celkovou plochou pozemku 386 m² a podlahovou plochou 132 m² nabízí moderní bydlení v srdci přírody s výhledem na malebný rybník. Detaily domu: Typ: 1/2 dvojdomu Konstrukce: Kvalitní cihlové zdivo Okna: Energeticky úsporná trojskla Topení: Podlahové topení v celém domě Klimatizace: Samostatná jednotka v každé místnosti pro maximální komfort Izolace: Moderní foukaná Vata zajišťující vysokou energetickou účinnost Interiér: Plně vybavená koupelna včetně WC, druhé samostatné WC pro návštěvy Kuchyň připravená pro instalaci kuchyňské linky dle Vašeho výběru Dveře a obložky s možnost vlastního výběru pro dokonalé dokončení Vašeho interiéru Boiler na teplou vodu + kompletní přípojky pro pračku a sušičku Obec Hevlín se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 1 400 obyvatel. Klidná část obce vedle rybníka poskytující únik před každodenním stresem, okolní krajina nabízí bohaté možnosti pro relaxaci a aktivní odpočinek. V obci je mateřská škola, úplná základní škola, pošta, tři prodejny potravin, několik restaurací a penzionů. Při silnici do Laa an der Thaya za bývalou celnicí se nachází několik bývalých bezcelních obchodů postavených v 90. letech, dnes prodejny, restaurace a zařízení služeb. Tato nemovitost je ideální pro rodiny hledající klid a pohodu, stejně jako pro jednotlivce, kteří chtějí uniknout z ruchu města. Užijte si moderní bydlení s dotekem přírody. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám jsou k dispozici přiložené vizualizace. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

6 900 000 KčProdej / Rodinný / Hevlín, okres Znojmochci zjistit více >

Jihlava, RD 6+2 dvougenerační, zahrada, sklep, garáž, dílny - rodinný dům

Jihlava, RD 6+2 dvougenerační, zahrada, sklep, garáž, dílny - rodinný dům - Domy Jihlava

Exkluzivně nabízíme opravdu prostorný dům v dobré kondici pro nerušené soužití dvou rodin, ať už příbuzných nebo přátel. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami o velikosti 3+1 se samostatnými vchody na odlišných stranách, což poskytuje soukromí a klid. Pokoje o výměře cca 20 m² Vám poskytnou dostatek prostoru k protancování nejedněch střevíců. Přízemní bytová jednotka s přístupem do sklepa je vybavena novým plynovým kotlem, prošla dílčími úpravami a je připravena k dokončení podle Vašich představ. Byt v patře je připraven k okamžitému nastěhování a postupnému zvelebení ku představě Vaší. Je zde zánovní plynový kotel, samostatné WC a koupelna. Inspiraci lze čerpat z našich vizualizací. S vlastní studnou na užitkovou vodu a dvěma úspornými plynovými kondenzačními kotli Bosch, šetříte nejen peněženku, ale i životní prostředí. K domu patří zahrada o rozloze 622 m² se skleníkem a zahradní chatkou, ideální pro relaxaci nebo pěstování vlastních plodin. Parkování: Součástí je i garáž a další parkovací místo před garáží. K nemovitosti náleží také dvě dílny, která je ideální pro hobby nebo úložný prostor, dřevník, garáž a sklep pod částí přízemního bytu. Neváhejte, domluvte si prohlídku a přesvědčte se na vlastní oči o kouzlu této zajímavé nemovitosti. Pro další informace a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

8 500 000 KčProdej / Vícegenerační / Jihlava, okres Jihlavachci zjistit více >

Jihlava, RD 6+2, příležitost k investici či podnikání - komerce

Jihlava, RD 6+2, příležitost k investici či podnikání - komerce - Komerční Jihlava

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi starší dům v dobré kondici vhodný pro pronájem či k podnikání. Využití je vícero - jako zubní či veterinární klinika, případně kombinace vlastního bydlení a podnikání se zde přímo nabízí vzhledem k poloze na rozhraní rezidenční a industriální zóny města. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami o velikosti 3+1 se samostatnými vchody na odlišných stranách, což poskytuje soukromí a klid. Pokoje o výměře cca 20 m² poskytnou dostatek prostoru pro Vaše podnikání. Přízemní bytová jednotka s přístupem do sklepa je vybavena novým plynovým kotlem, prošla dílčími úpravami a je připravena k dokončení podle Vašich představ. Byt v patře je připraven k okamžitému nastěhování a postupnému zvelebení ku představě Vaší. Je zde zánovní plynový kotel, samostatné WC a koupelna. Inspiraci lze čerpat z našich vizualizací. S vlastní studnou na užitkovou vodu a dvěma úspornými plynovými kondenzačními kotli Bosch, šetříte nejen peněženku, ale i životní prostředí. K domu patří zahrada o rozloze 622 m² se skleníkem a zahradní chatkou, ideální pro relaxaci nebo pěstování vlastních plodin. Parkování: Součástí je i garáž a další parkovací místo před garáží. K nemovitosti náleží také dvě dílny, která je ideální pro hobby nebo úložný prostor, dřevník, garáž a sklep pod částí přízemního bytu. Neváhejte, domluvte si prohlídku a přesvědčte se na vlastní oči o kouzlu této zajímavé nemovitosti. Pro další informace a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.

8 500 000 KčProdej / Ubytování / Jihlava, okres Jihlavachci zjistit více >

Švábenice, RD 4+1, narušená statika, dobový nábytek– rodinný dům

Švábenice, RD 4+1, narušená statika, dobový nábytek– rodinný dům - Domy Vyškov

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji unikátní dům o dispozici 4+1, který je umístěn v klidné části obce Švábenice. Vzhledem k dobovému stylu je dům ideální spíše k rekreačním účelům jako chalupa než ke každodenní bydlení. Dům má narušenou statiku. Přibližně před patnácti lety došlo ke kompletní rekonstrukci celého domu včetně střechy tak, aby byl zachován původní ráz a genius loci. Dům a místnosti vypadají jako původní, ale vše je nové (elektřina v mědi, nové rozvody topení včetně plynového kotle, odpady, podlahy, stěny, repasovaná okna, střecha). Můžete si užívat standardy moderního bydlení včetně myčky v kuchyni a zároveň vnímat atmosféru více než stoletého domu (a to nejen když si zapálíte oheň v původních kachlových kamnech). Přes dvůr se dostanete na zahradu, která má 309 m2 a nabízí dostatečný prostor pro odpočinek i drobné zahradničení. Dům je napojen na obecní kanalizaci a samozřejmostí je i připojení na vodovodní řád. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. Městys Švábenice se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 1.000 obyvatel a nabízí adekvátní občanskou vybavenost – ZŠ a MŠ, obchod, restauraci, knihovnu, poštu, městský úřad. Spojení s většími městy je zajištěno autobusem, v Brně jste autem cca za 30 minut. Přijďte se přesvědčit o kráse a jedinečnosti této nemovitosti a zjistit, zdali je vhodná právě pro Vás. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

1 900 000 KčProdej / Rodinný / Švábenice, okres Vyškovchci zjistit více >

Šakvice - Nové Mlýny, pozemek - ostatní plocha 232 m², mobilheim - pozemek

Šakvice - Nové Mlýny, pozemek - ostatní plocha 232 m², mobilheim - pozemek - Pozemky Břeclav

V zastoupení majitele Vám nabízíme příležitost k nákupu pozemku s mobilheimem přímo u břehu malebné vodní nádrže Nové Mlýny. Tento pozemek o rozloze 232 m² nabízí nejen úchvatné výhledy a přímý přístup k vodě, ale i možnost výstavby rekreační chaty, která by odpovídala všem vašim přáním a potřebám. Představte si, že vaše nová chata stojí přímo zde, kde nyní stojí mobilheim, který slouží pro pohodové víkendy a dovolené u vody. Co vás čeká: Současný mobilheim je plně vybavený a funkční, i když by ocenil nějakou tu modernizaci. Představuje skvělou základnu pro okamžité využití, než si postavíte vlastní rekreační objekt. Fotovoltaické elektrárny: Nemusíte se starat o elektrickou energii, díky vlastní fotovoltaické soustavě je pozemek energeticky soběstačný. Voda: Užitková voda je přímo z jezera, pitná voda se dováží. Ideální kombinace pro pravé dobrodruhy a milovníky přírody. Oplocení: Pozemek je kompletně oplocený, což zaručuje vaše soukromí a bezpečnost. Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě přímo u vody, což je ideální pro vodní sporty, rybolov nebo prostě relaxaci u vody. V blízkosti najdete vše potřebné pro komfortní rekreaci – od restaurací po turistické trasy. Kromě osobního využití nabízí pozemek také výbornou investiční příležitost díky možnosti vybudování rekreačního objektu a jeho následnému pronajímání. S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

1 600 000 KčProdej / Zahrada / Šakvice, okres Břeclavchci zjistit více >

Habrůvka, RD 6+2, garáž, skleník, sklep – rodinný dům

Habrůvka, RD 6+2, garáž, skleník, sklep – rodinný dům - Domy Blansko

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvougenerační rodinný dům v obci Habrůvka. Jedná se o dům v původním stavu vhodný ke kompletní rekonstrukci. Dům o dispozici 6+2 nabízí na dvou podlažích celkem 190 m² užitné plochy. Dům je tvořen celkem dvěmi bytovými jednotkami. První se rozkládá v dvou nadzemních podlažích v levé části nemovitosti. V přízemí nalezneme vstupní chodbu, samostatnou průchozí kuchyni, dva pokoje a koupelnu s toaletou. Patro tvoří dva pokoje, jeden z nich byl dříve používán jako kuchyňka. Z jednoho z pokojů je vstup na terasu. Druhá bytová jednotka se nachází v pravé části nemovitosti, má vlastní vstup a skládá se z velké průchozí kuchyně, dvou samostatných pokojů a koupelny s toaletou. V domě je dále je možnost rozšíření o další dva pokoje na půdě domu. K domu náleží pozemek o přibližné ploše 520 m² tvořený přezahrádkou, dvorkem, příjezdovou cestou a malou zahrádkou. K domu dále náleží garáž a skleník, dům je také částečně podsklepený. Nemovitost nabízí široké množství možností využití. Vzhledem k lokalitě blízkého Moravského krasu se nabízí komerční využití od vybudování dvou bytových jednotek k následnému dlouhodobému pronájmu přes několik apartmánů ke krátkodobým pronájmům nebo přestavba na obchodní prostory v kombinaci s bydlením. Samozřejmě lze dům také přestavět na velkorysé vícegenerační bydlení nebo jako dům pro velkou rodinu. Vytápění je zajištěno kombinací plynového kotle a kotle na tuhá paliva. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

3 000 000 KčProdej / Rodinný / Habrůvka, okres Blanskochci zjistit více >

Prostějov OV 3+1, 75 m2, balkon, rekonstrukce – byt

Prostějov OV 3+1, 75 m2, balkon, rekonstrukce – byt - Byty Prostějov

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečný cihlový byt 3+kk v Prostějově na ulici Palackého, který v sobě spojuje citlivou modernizaci se zachováním prvorepublikových prvků. Výsledkem je jedinečný a neokoukaný byt v samém srdci Prostějova. Užijte si harmonii a pohodlí díky obdélníkovému půdorysu, který ocení především příznivci Feng šui, je totiž ideální pro tok energie, klidné a pohodové bydlení.. S obytnou plochou rozdělenou do čtyř samostatných místností a balkonem, nabízí tento byt ideální prostor pro Vaše každodenní potřeby. Všechny obytné místnosti jsou vybaveny kvalitní vinylovou podlahou v dřevěném dekoru a elektrickými panely s termostaty pro Vaše pohodlí. Kuchyně je osazená novou linkou a v koupelně zachován prostor pro vanu. Původní prvorepublikové zárubně a dveře byly s láskou restaurovány, dodávají tak bytu jedinečný a autentický šarm. A to není vše! K dispozici je i společná zahrada se zahradním krbem, ideální pro relaxaci po náročném dni. Tento byt je výjimečný a nabízí dokonalou kombinací elegance, pohodlí a historického šarmu. Nechte se okouzlit tímto unikátním bydlením a udělejte z něj svůj nový domov! Výhodou jsou nízké náklady na bydlení. To je příležitost, kterou si prostě nemůžete nechat ujít! PENB uvádí třídu E. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

4 350 000 KčProdej / 3+kk / Prostějov, okres Prostějovchci zjistit více >

Miroslav, novostavba RD 4+kk,120 m², krb, parkovací stání - rodinný dům

Miroslav, novostavba RD 4+kk,120 m², krb, parkovací stání - rodinný dům - Domy Znojmo

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi novostavbu levé poloviny rodinného dvojdomu 4+kk s garáží a obytnou terasou v Miroslavi. Svým umístěním v centru města má tento dům výhody prostorného bytu s garáží a zároveň výhody samostatného domu s obytnou terasou, která nahradí i malou zahradu, protože zde můžete snídat, večeřet, umístit vířivku a rovněž ve vyvýšených záhonech pěstovat různé plodiny a rostliny. Taková zahrádka na terase vyžaduje minimální péči – volný čas můžete věnovat výletům a trávení života v přírodě. Dispozice domu : v přízemí – garáž, vstupní hala, pokoj + koupelna, toaleta, 1.patro - obývací pokoj s kuchyňským koutem a venkovní obytnou terasou cca 20m2, 2. patro - 2 pokoje + koupelna s WC Proč právě tento dům? Dům je možné užívat univerzálně jako jednogenerační 4+ KK nebo dvougenerační – v přízemí je prostor s funkcí garsonky – třeba pro babičku a v patře s podkrovím byt 3+KK + obytná terasa. Variantně je možné v přízemí provozovat drobnou živnost a v patře bydlet. S podlahovou plochou 120 m2 budete mít prostě dostatek místa v jakékoliv životní situaci. Moderní technologie - elektrické podlahové topení a možnost vytápění krbovými kamny na dřevo přinášejí nejen teplo, ale i atmosféru. Kvalitní materiály - zdivo Ytong se zateplením, střešní krytina Bramac a plastová okna s trojsklem zaručují dlouhou životnost a minimální údržbu. V domě je provedena příprava pro realizaci fotovoltaiky. Na terase je provedena příprava pro montáž vířivky. Dvě koupelny a dvě toalety - už žádné čekání! Každý člen rodiny si užije svůj soukromý prostor. Ideální lokalita pro rodinný život. Vše na dosah ruky - mateřská škola, základní škola, lékař, potraviny i restaurace – vše, co potřebujete pro pohodlný každodenní život. Výborná dopravní dostupnost - do Znojma se dostanete za pouhých 25 minut autem, do Brna za 40 minut. Jelikož se jedná o novostavbu - kolaudační rozhodnutí je v řešení. PENB uvádí třídu B - velmi úspornou. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Nechte se okouzlit tímto jedinečným domovem, který splní všechna vaše očekávání. Pro více informací volejte realitnímu makléři. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

7 500 000 KčProdej / Rodinný / Miroslav, okres Znojmochci zjistit více >

Spytihněv RD 2+kk, pergola, bazén, zahrada, dílna – rodinný dům

Spytihněv RD 2+kk, pergola, bazén, zahrada, dílna – rodinný dům - Domy Zlín

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící novostavbu o dispozici 2+kk , na okraji obce Spytihněv, okr. Zlín. Jedná se o stavbu s číslem evidenčním a byla zkolaudovaná v roce 2019. Sníte o klidném bydlení, kde budete žít obklopení přírodou, budete relaxovat pod zastřešenou pergolou, realizovat se na rozlehlé zahradě, nebo chovat psy ve venkovních kotcích? To vše s výbornou dostupností do okolních měst? Pak je tento dům přesně pro Vás! Zateplená cihlová novostavba je vhodná k celoročnímu modernímu bydlení, s nízkými náklady na bydlení, které činí kolem 3000,- Kč měsíčně. Teplo domova Vám zajistí zděná krbová kamna umístěná v přízemí domu. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna s vanou i sprchovým koutem a WC. Po dřevěném schodišti vejdete do prostorného pokoje, který je nyní bez členění a příček, najdete zde i samostatný vstup do lodžie. Sklep je spojený s dílnou pro kutily a technickým zázemím. Je tak zde dostatek prostoru pro celou rodinu a další možností dostavby. Dřevěná zastřešená pergola s letní kuchyní a udírnou, se stane Vaším oblíbeným místem pro letní grilování a pohodové snídaně s výhledem do přírody. Obklopeni zelení budete mít pocit, že jste stále na dovolené. Na rozlehlé, z části oplocené zahradě s vybudovanými terasami, plné ovocných stromů budete mít k dispozici nektarinky, jabloně, třešeň, višeň, trnky, meruňky, ringloty, okrasné květiny i keře. Na zeleninové zahrádce si můžete dopřát pěstování vlastních bio produktů. Pro domácí mazlíčky jsou připraveny venkovní kotce a výběh pro slepice. Strategická poloha Spytihněvu, nacházejícího se 8 km jižně od Otrokovic na pravém břehu řeky Moravy v údolí Dolnomoravského úvalu s výbornou dostupností do okolních měst Uherské Hradiště 11 km, Napajedla 7 km, Zlín 16 km a blízkostí Baťova kanálu nabízí možnosti pro aktivní odpočinek i kulturní vyžití. Neváhejte a dopřejte si klidné a spokojené bydlení v novém domě obklopeném přírodou! Využijte rozlehlý pozemek a rozšiřte své bydlení nebo se realizujte v chovu zvířat. Domov snů na Vás právě čeká, nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku a domluvte si prohlídku ještě dnes! Průkaz energetické náročnosti nebyl prozatím dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

7 500 000 KčProdej / Rodinný / Spytihněv, okres Zlínchci zjistit více >

Hostěnice RD 4+1, garáž, krb, sauna – rodinný dům

Hostěnice RD 4+1, garáž, krb, sauna – rodinný dům - Domy Brno-venkov

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu 4+1 s garáží a saunou v klidné obci Hostěnice, v okr. Brno - venkov, ležících pouhých 18 km od Brna. Hledáte místo, kde uniknete ruchu města a budete moci relaxovat v soukromí s rodinou a přáteli? Pak je tento dům určen právě Vám. S celkovou užitnou plochou cca 120 m2 Vás čekají prostorné místnosti zalité denním světlem. Krb v obývacím pokoji dodává interiéru útulnost a teplo domova. Pro dokonalý relax a odpočinek po náročném dni v práci můžete využít saunu. Velkorysý dvůr s udírnou a venkovním krbem je ideální pro letní grilování a posezení s přáteli, to vše v dokonalém soukromí. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a obecní kanalizaci, s možností připojení plynu pro další úsporu energií. Hostěnice se rozkládají v Drahanské vrchovině, na okraji CHKO Moravský kras, samozřejmostí je tedy krásná okolní příroda - lesy, rybníky. Najděte svůj klid v srdci Hostěnic s výbornou dostupností do Brna - autem jste v centru města za pouhých 20 minut. Štítek energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením, Vám moc rádi pomůžeme. Nenechte si utéct tuto jedinečnou příležitost, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

5 090 000 KčProdej / Rodinný / Hostěnice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům

Jaroměřice, RD 4+1 - Podhajský mlýn, dvůr, stodola, zahrada - rodinný dům - Domy Svitavy

Exkluzivně nabízíme prodej vzácné historické stavby Podhajského mlýna. Jedná se o rozsáhlý objekt s uzavřeným dvorem a velkou zahradou, který kromě klidu a soukromí nabízí také široké spektrum budoucího podnikatelského využití. V přízemí historické budovy se nachází obývací pokoj (32 m²), kuchyně (12 m²), koupelnu (8 m²) a samostatné WC. V patře nachází dominantu celé obytné části objektu v podobě velikého obývacího pokoje o výměře 45 m². Vedle něj jsou na patře ještě dva pokoje (15 a 12 m²), které současně slouží jako ložnice a dětský pokoj. Součástí obytné části je také spižírna (25 m²). Veškeré obytné prostory jsou ve velice dobrém technickém stavu po průběžné celkové rekonstrukci. Objekt je dále tvořen několika hospodářskými budovami, které jsou propojeny s historickou budovou mlýna. V hospodářských budovách nalezneme prostory bývalé pekárny (80 m²), truhlářskou dílnu (80 m²) a stodolu (140 m²). V historické budově se dodnes nachází třípodlažní mlýnice kompletně vybavená historickou mlýnskou technologií. Mlýn se nachází v malebném prostředí pomezí Boskovické brázdy. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

6 000 000 KčProdej / Rodinný / Jaroměřice, okres Svitavychci zjistit více >

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům

Brod nad Dyjí, RD 6+1, garáž, zahrada, solární panely – rodinný dům - Domy Břeclav

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi atraktivní rodinný dům s rozlehlým pozemkem, v srdci jižní Moravy v Brodě nad Dyjí, okr. Břeclav. Vinařská obec leží ve vyhledávané lokalitě na jihozápadním břehu Novomlýnských nádrží asi 15 km severozápadně od Mikulova. Lokalita je vyhledávána pro vinařskou turistiku, s velmi úrodnou půdou a pro nedaleko zbudovaný Aqualand Moravia - ráje vodních atrakcí. Nevyužitá dotace k čerpání Nová zelená úsporám - fotovoltaika, tepelné čerpadlo! Cihlová stavba nabízí možnost bydlení dvou až tří generací. Dům byl zkolaudovaný v roce 1968, nyní nabízí k dispozici obytných 6+1. Ve dvoře se nachází garáž. Předmětem prodeje je také hospodářské stavení, se zastavěnou plochou cca 143 m2, sklep přímo pod domem a jeden venkovní sklep u hospodářských stavení. Rovinatá orná půda o výměře 2.647m2, s překrásným výhledem na Pálavu má v budoucnu velký investiční potenciál. Dům byl postupně rekonstruován - proběhla výměna oken za plastová, výměna dveří, elektrika je v mědi a voda v plastu. Ohřev vody a vytápění zajistí nová instalace tepelného čerpadla a solárních panelů, čímž je zajištěné snižování nákladů na energie. Vjezd autem je jak z uliční strany, tak z obecní cesty ze zadní strany přímo na pozemek. Dům má půdní prostor, který by se dal využít k případnému dobudování další obytné části. K domu náleží prostorný sklep cca 81 m2. Další výhodou je vybudovaná studna na užitkovou vodu. Brod nad Dyjí je středně velkou vinařskou obcí s 500 obyvateli a najdeme ji na pravém břehu řeky Dyje, na jihozápadním břehu vodního díla Nové Mlýny a severozápadním směrem od města Mikulov. Nyní je vyhledávanou rekreační oblastí s využitím cykloturistiky, rybaření a dalších aktivit. Průkaz energetické náročnosti budovy uvádí třídu C - úsporná. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

10 090 000 KčProdej / Rodinný / Brod nad Dyjí, okres Břeclavchci zjistit více >

celkový počet nemovitostí: 202

TOPlist